Головна » 2015 » Серпень » 15 » «Подільські джерела»: калейдоскоп табірних новин
16:06
«Подільські джерела»: калейдоскоп табірних новин

Серпнева спека, що рівноцінна температурі африканських тропіків аж ніяк не заважає продовжувати діяльність літнього табору оздоровлення «Подільські джерела» в селі Маліївці. Сьогодні там відпочиває та насолоджується мальовничою природою третя зміна, у склад якої увійшли учні як старших класів, так і молодших.
            Позаяк жарка погода може комусь завдати певних проблем, для дунаєвецької  молоді, така погода лише привід більше часу проводити біля водойм. І в цьому їм допомагають вожаті, практиканти, культорганізатор, фізрук і медсестра табору. Цьогоріч розважальна програма розрахована на різнопланову діяльність, але хочу виділити деякі яскраві із них - подорожі до відпочинкового комплексу «Дністровська Рив’єра», що знаходиться у місті Кам’янець-Подільський. Для дітей було організовано два виїзди на дану базу відпочинку, другий заїзд включав у себе чудову екскурсію по історико-архітектурному місті Кам’янець-Подільському, у якому дітлахи мали змогу відвідати старовинну фортецю, дізнатися історичні факти про події у фортеці, сфотографуватися у підземеллі, та відкрити для себе нові цікаві факти.

Не дивлячись на те, що діти у таборі зосередженні на активний відпочинок, різноманітні ігри, слід зазначити, що «Подільські джерела» ніколи не забувають про своїх друзів і старших товаришів, які залишили частинку себе задля розвитку табору. Задля них вожаті-вихователі на чолі зі своїм керівником Олександром Онищуком розробили акцію «Підтримай солдата». Захід був проведений, задля того, щоб підтримати колишнього вожатого, хореографа і просто чудову позитивну людину Олександра Боднара, який сьогодні знаходиться у зоні АТО.

Всім відомо, що діти характеризуються своєю щирістю, тому вони допомогли педагогам написали листи - «трикутники», у яких поділилися із нашим захисником інформацією про табір, про те, що вони пам’ятають його чудові танці, перший на Дунаєвеччині флеш-моб, у якому він виступав як організатор. Також для Олександра були зібрані кошти від педколектива, на які  закуплено невеличку гуманітарну допомогу. Усі чекають на повернення героя, та на довгоочікуванну зустріч у «Подільських джерелах» 2016 року. Тому у своїх листах діти і дорослі бажали Сашкові Боднару і його побратимам – захисникам лише щастя, здоров’я, відваги, мужності та невичерпної енергії.

Та це ще не всі події Малієвецького табору оздоровлення «Подільські джерела», тому коротко про них: до нас завітав у  гості із ст.Дунаївці художник Діонісій Іванов, який продемонстрував майстер-клас з малювання; у понеділок приїхали туристи, які надали можливість дітям та їх вихователям спуститися по канату із гірки біля славетного Малієвецького водоспаду та відчути себе справжніми туристами. Також для дітей проводитиметься безліч запланованих подій, за якими ми обов’язково розповімо читачам «ДВ».

 А для нас усіх, хто знаходиться у таборі, варто побажати гарної погоди, злагодженої роботи та побільше позитивних емоцій.

 

Владислав ОЛІФЕР, волонтер табору «Подільські джерела»

Фото автора

Переглядів: 623 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar