Головна » 2015 » Червень » 18 » Відбулося відкриття І табірної зміни Малієвецького дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Подільські джерела»
19:58
Відбулося відкриття І табірної зміни Малієвецького дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Подільські джерела»

15 червня в Малієвецькому дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Подільські джерела» відбулося урочисте відкриття І табірної зміни. Цього літа табір готовий подарувати незабутні канікули для 150 юних жителівДунаєвеччини. Для них розроблена цікава, змістовна, креативна розважальна програма.

Протягом літнього сезону-2015 у таборі «Подільські джерела» відбудеться три зміни по 50 дітей. І зміна (з 15.06 по 05.07.2015) – діти 5-6 класів, ІІ зміна (з 08.07 по 28.07.2015) – діти 7-8 класів та ІІІ зміна (з 31.07. по 20.08.2015) – діти 9-10 класів.

На відкриття табору завітали гості: голова районної державної адміністрації О.Бернашевський, голова районної ради А.Камінський, помічник Народного депутата України О.Гереги В.Заяць, начальник управління освіти В.Колісник, Маліївецький сільський голова А.Муха.

Вітаючи дітей з відкриттям оздоровчої зміни голова районної державної адміністрації Олександр Бернашевський зазначив: “Закінчився навчальний рік, прийшла та пора, коли є можливість зустрітися і відпочити у колі друзів, знайомих. Хочу запевнити, що влада району робила і буде робити все можливе для забезпечення гармонійного, особистісного розвитку дітей. Ми повині пам’ятати, що вкладаючи ресурси у наших дітей ми забезпечуємо майбутнє нашої держави. Бажаю всім приємного та активного відпочинку, зміцнення здоров’я та незабутніх вражень».

З щирими словами привітань до вихованців та працівників закладу звернувся і голова районної ради Антон Камінський.

У цей день діти отримали й чудові подарунки. Від Дунаєвецької державної адміністрації і районної ради юні відпочивальники отримали музичний центр. Від Народного депутата О.Гереги – футбольні, волейбольні м’ячі та різноманітні солодощі.

У свою чергу діти підготували святкову концертну програму.

Начальник відділу виховної роботи, молоді та спорту райдержадміністрації І.Ісакова

Переглядів: 310 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar